Fascinatie over Vrouw En Overgang

Heb veel hinder over ons spastische darm zeker dit kan zijn het het er niks mee te maken bezit. Wensen zijn hierover zeker enigszins zekerheid hebben anders loop je toch maar te piekeren. Ik ben trouwens happy te bekijken het dit bij je vanzelf wederom is overgegaan.

Indien een vrouw stopt met een pil, zoveel jaar ouder en na welke jarenlange belasting, gaat ze zeker eens de overgang krijgen. Lijf en geest horen te nu eenmaal toch een veranderingen produceren en de hormoonterugval alleen op leren vangen.

Kortom, ik item me/luister tot mijn overgang welke zichzelf kenbaar maakt via mijn lichamelijke en geestelijke klachten.

Dit kan zijn een vreemde zaak he, dat eerst gezegd is daar zit een poliep, die later wederom ook niet tot uw beschikking is.

In dit ontwerp: In het begin met ons hormoonkuur, aansluitend met Clonidine (remedie teneinde gebruikt teneinde impulsief, hyperactief en agressief gedrag te beheersen en teneinde tics bij Tourette te verminderen)

Beiden hadden vanwege mij in een kern de strekking, geen recht aangaande bestaan meer te beschikken over wanneer een vrouw welke ik was op dat ogenblik.

Nu je het zo bekijk mag dit zeker tevens de overgang bestaan. Ik schoof het iedere keer doch af met mijn schildklier (heb ons schildklierziekte)

Nogmaals, de een komt daar hetgeen "makkelijker" doorheen dan een ander en als ik mijzelf vergelijk betreffende bijna 3 jaar geleden dan haal je verbaasd mijn schouders op aan dit vreemde proces welke mij voorlopig onherstelbaar veranderd bezit.

Je heb een laatste tijd hinder mits je wakker is dat ik er uit moet om te ontlasten (soms teneinde 4.00 uur). Wellicht kan zijn een ontlasting fijngebouwd en regelmatig wat dikker. Je dacht dat dit aangaande de stress kwam en lette er ook niet al te veel op.

Verder weet een week extreem dikwijls horen te slikken en je hoor dan bovendien een raar klikgeluid. Heb je immers eens voorheen ons poos gehad doch dit is meteen wederom retour helaas

Sinds de overgang, je menstrueer ongelijk, is het beslist aldoor erger geworden. In mijn verbeeldingskracht ga je kijk verder per jaar immers enige malen dood. Is dit niet aan mijn hart dan kan zijn het immers ons ernstige ziekte. Ik maak mezelf zeker gek. Je wil wel tot een psycholoog, daar heb je in vroegere tijden verder gelopen (hielp destijds overigens ook niet), doch ik heb het idee dat dit verder een overgang kan zijn.

Gisteravond moest ik pardoes overgeven, met de angst denk ik en vanmorgen ons paar keer welhaast flauw gevallen en weer overgeven. Meteen gaat het gelukkig wederom, maar ik ben nog almaar enorm angstig.

Je vermoed het de poliep er alsnog continue zit doch verplaatst is door de "vreemde" ligging tijdens ons operatie, waardoor ze hem niet konden vinden.

Betreffende enige regelmaat heb je ons tijdje hinder aangaande genoeg pijnlijke gewrichten. Dat zit op wisselende posten. Deze week begonnen mijn ellebogen pijnlijk te geraken, vervolgens zijn het mijn hand. Op tot ons volgende plaats......

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Fascinatie over Vrouw En Overgang”

Leave a Reply

Gravatar